Jouw beoordeling
Het peer-to-peer uitwisselen van bestanden wordt in sommige landen niet toegestaan. Er bestaat echter een legale manier om zonder voorschriften bestanden te delen en dat is via de applicatie BearShare.

Functionaliteiten

Talrijk zijn de sites voor het uitwisselen van muziekbestanden en video's waaronder YouTube, My Space en ook BearShare. Deze laatste maakt het mogelijk volledig legaal en betrouwbaar video's te delen. Zo kunnen gebruikers hun video's zonder problemen uitwisselen op internet. Bijzonder aan BearShare is niet alleen het delen van bestanden op internet, maar ook het opdoen van nieuwe contacten om zo je vriendenkring te kunnen uitbreiden. Andere BearShare-gebruikers kunnen je berichten sturen en hun muzieksmaak met je bespreken.


BearShare is eenvoudig in gebruik. Het uitwisselen van bestanden verloopt soepel en snel. Na de eerste handelingen begrijp je al snel hoe het werkt. Zo kunnen niet alleen diegenen die al bekend zijn met het peer-to-peer downloaden, maar ook beginners, direct van de applicatie gebruik maken.

Let op: De ontwikkelaar van BearShare heeft al vanaf 2013 geen update meer uitgebracht. Op de officiële website staat daarnaast dat het programma niet langer beschikbaar is. We kunnen de werking van de hier aangeboden download om die reden niet garanderen.

Systeemeisen

Besturingssysteem: Windows XP, 7, 8 en 10

Opslagruimte: 1 MB

Bekijk ook

Alternatieve schrijfwijze: BSLITEINSTALL-10.exe, BSLITEINSTALL.exe

Laatste update 28 april 2017 om 04:22.

Plaats jouw mening

Opmerkingen

Reageer op Israel Ayala's antwoord